Sunday, 4 March 2012

happy birthday iduanis ❤


Assalamualaikum semua..
hari ni birthday one of my bestfriend tau..iduanis..so, di kesempatan yg ada ni terasa plak nak wat entry khas untuk die..


memories that remain forever


tadi godek2 gambar yg ade, t'jumpa la gambar2 time kitaorg pi picnic taun lepas..huhu..rindu sgt2 kat korang tau ble tgk gambar2 ni sume..

so, ni ucapan khas untuk birthday girl hari ni..


k.long, selamat hari lahir..slmt menginjak ke umur 22 tahun..smoga k.long sentiasa bahagia, bertambah keimanan dan dalam keredhaan Allah sentiasa..xlupa, smoga k.long akan dikurniakan jodoh yg membahagiakan dunia akhirat..:) sem ni k.long wat fyp kan? good luck tau..wat lek lok..smoga sentiasa tabah menghadapi apa jua dugaan..and lastly, smoga persahabatan kite kekal hingga ke syurga..



amboi,panjang plak ucapan nye kan..hehe..mklum la, besday kan setahun skali je..:D emm,ni je la kot untuk entry kali ni..see you soon..

nota kaki :
*sy teringin sgt nak sambut birthday sape2 antara kita b'lima ni sme2..t'ingin nak potong kek 
  same2..t'ingin nak sapu icing kek kat muka korang..hihi..lg bes klu dpt men sapu tepung+telur jgk..:D
*smoga kite dpt melalui pengalaman tu suatu hari nnt..:))


2 comments :

Amanina Subri said...

selmat baleted burdyy..hey salam kenal

shahirah said...

hye..kawan iduanis ke?